Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] Кадър 7/8 твЕдни от първите теории в

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Кадър 7/8 твЕдни от първите теории в
Коментари Харесай

Проф. Георгиев: Борисов и Гешев са изтъкани от комплекси. Филия с мас и Винету - фундаментален пример

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected] 

Кадър 7/8 тв

Едни от първите теории в региона на познанието в политическата логика на психиката се свеждат до психопатологичното в политическите водачи. Тук идва още от Фройд тази концепция за психическото портретиране ан видни политически дейци и постоянно се търси някъде в предишното контузии, които са оказали пагубно въздействие върху израстването им зкато персони. Нашите политици, които са приключили школата в Симеоново - Борисов и Гешев, са изтъкани от комплекси, то си проличава. Имам поради и като професионална подготовка. Не може да отидеш в Европейския съвет и да се буташ с лакът и да не можеш две думи да обелиш на непознат език. Прокурорът Гешев пък бил станал докторант по интернационално право, пък и той не знае език. Това е единствено съответен образец, комплексите са голям брой. 

 

Това разяснява в ефира на 7/8 тв експертът по политическа логика на психиката проф. Людмил Георгиев. 

Репресията посредством властта у такива хора допуска, че те желаят да преодолеят тези комплекси и се получава една чудовищна картина, добави той. 

Вижте по какъв начин надвиват те - да мачкаш, да унижаваш, да приказваш дебелашки, неповторима работа. Това е още от детството и юношеството. " Филия с мехлем " - това беше фундаменталния образец от детството на премиера. Че си мажел филия с мехлем и прочел една книга " Винету ", уточни психологът. 

Аз надълбоко се колебая, че през последните години ГЕРБ печели по почтен метод изборите. Това е отработена машина за имитация на избори. Представяте ли си да вземем за пример на локалните избори предходната година имаше над 600 000 невалидни бюлетини. И то забележете - те бяха там, където бяха представителите на българското болшинство. В ромските секции нямаше невалидни бюлетини. Това какво значи!? Едно от пожеланията ми към младите е да се направи нещо неповторимо, с цел да се спре с това подправяне ненормално и то с години. Убеден съм, че в случай че се проведат естествени почтени избори, ГЕРБ да минат 6-7 %. Тежката клиентела ще гласоподава за тях, разяснява професорът. 

" Помните ли преди време имаше едно куклено шоу - мъпет шоу. Там имаше един воин, който споделяше, че е от едно толкоз малко градче, че чак си нямали градски глупак и им се налагало да се редуват. Малко било градчето, да речем - нещо като Банкя ", разяснява проф. Георгиев. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР